Havi stylist ügyelet

Legyen online személyi stylistod

Sokat és spontán vásárolsz? 

Jól jönne sokszor egy szakértő szem? 

Megspórolnád a feleslegesen vett ruhák árát vagy a visszautat? 

 

Ha gyakran jársz vásárolni biztos ismerős érzés, hogy úgy megkérdeznél valakit, aki valóban tud segíteni, hogy mit és miért vagy miért ne vegyél meg. Az így megspórolt idő és pénz megszámolhatatlan.

Ha szükséged van egy szakérő tudásra ilyen esetekben és rendelkezésedre áll egy telefon, internet, amivel a magadról készített fotót (pl Facebook messengeren) el tudod küldeni, akkor ez a kívánságod valóra váltható.

Ez a szolgáltatás havi szolgáltatásként érhető el, így előre biztosíthatod magadnak, hogy ilyen esetekben lesz kire támaszkodnod, legyen szó áruházban történő vásárlásról vagy online rendelésekről.

 

Az online személyi stylist szolgáltatás árai a következők:

Small csomag: 15.000 Ft/hó, mely adott hónapban előre fizetendő, 2 alkalommal, összesen 10 db ruhával kapcsolatos tanácsadásra szól.

Medium csomag: 25.000 Ft/hó, mely adott hónapban előre fizetendő, 4 alkalommal, összesen 20 db ruhával kapcsolatos tanácsadásra szól.

Large csomag: 50.000 Ft/hó, mely adott hónapban előre fizetendő, 4 alkalommal, összesen 50 db ruhával kapcsolatos tanácsadásra szól.