Kecskés Rita

Szín -és stílustanácsadó

A legtöbb és azonnal felhasználható, látványos változást jelentő segítséget nyújtom ügyfeleim számára.

Olyan vezetőkkel foglalkozom javarészt, akik már elmúltak 30 évesek, tudatosan élik meg napjaikat, szeretnék jól és felszabadultan érezni magukat a bőrükben öltözködési nehézségek nélkül, de professzionálisan, korukhoz és élethelyzetükhöz méltón, ezért szeretnék megismerni a személyükre szabott lehetőségeket, megszerezni a kifinomult megjelenéshez szükséges receptjét.

Ügyfeleimnek kevés az ideje, ezért a lehető leggyorsabban szeretnék beszerezni azokat a nélkülözhetetlen darabokat, melyekkel egy olyan ruhatárat képesek megteremteni, amiből kivéve bármilyen darabot, bármelyik darabbal párosítva jól néz ki. Igen! van ilyen. Egy ilyen ruhatár összeállítására én magam vagyok a garancia.

  • ha Te is sokat költöttél már olyan dolgokra, melyeket soha nem is vettél fel
  • ha neked is millió dolog van a ruhásszekrényedben, mégis úgy érzed nincs egy rongyod sem
  • ha vezetőként úgy érzed, hogy szeretnél tenni azért, hogy munkatársaid is a lehető legméltóbban képviseljék vállalatod brandjét és gondot fordítasz a professzionális megjelenésükre
  • vagy egyszerűen kíváncsi vagy a kifinomult, stílusos ruhatár titkára

 

2008 óta foglalkozom stílustanácsadással miután elvégeztem egy hazai szín- és stílustanácsadó képzést és kidolgoztam a személyre szóló szolgáltatásokat, majd ezt követően divattervező iskolában tanultam. Célom, hogy olyan segítséget nyújtsak minden kedves ügyfelemnek, amivel összefüggéseiben máshogy tekintenek a megjelenésre, az öltözködés kínálata lehetőségekre. Egy új világot nyitok meg számukra, amit eddig nem ismertek, de életük egyszerűbbé és szebbé válik ezáltal. Programjaim nagyon jó hangulatúak, tartalmasak és látványos változást eredményeznek. Mindenkiben meglátom a szépet és értékeset és ennek figyelembe vételével segítek új, ízléses és nem utolsó sorban vonzó külsőt kialakítani, kortól, nemtől függetlenül.

A hazai tapasztalataimat külföldön is kamatoztatni tudom, évekig az Egyesült Államokban élve az a megtiszteltetés ért, hogy a világ legszínvonalasabb luxusáruházával együttműködve a Neimam Marcus áruházlánc stílustanácsadója lehettem, a mai napig számos ügyfelem külföldről keres meg.

A fotózást sem bízom másra. Úgy érzem nem elég a fényképező gépet ismerni, meg kell látni a másikban a szépet, úgy érzem ebben vagyok a legjobb.  A munkám a szenvedélyem és az életem.

 

Fordulj hozzám bizalommal! Üzleti megjelenés előadások és workshopok esetén kérj egyedi ajánlatot!

Fordulj hozzám bizalommal!