Rólam mondták – Referencia

Ha azokat a ruhákat veszem fel a munkahelyemre, melyeket Ritával vásároltunk együtt, a kollégáim mindig megdicsérnek. Jó érzés tudni, hogy bármikor öltözhetek jól, ez csak az öltözködési tanácsadó által elmondott könnyen betartható szabályok követésén múlik. Nem is gondoltam volna korábban, hogy vásárlás és vásárlás között mennyi eltérés van.

Kőhalmi Anna

Már volt szerencsém több stylisthoz, de eddig te voltál az egyetlen, aki valóban olyan információkkal látott el, ami alapján tényleg jól érzem magam a bőrömban.

Pál Krisztián

 
Nagyon jók a ruhák, amiket együtt vettünk, csak pozitív visszajelzést kaptam, imádok imponálni másoknak és nem utolsó sorban nagyon szeretem is őket. Köszönöm a sok segítséget.
Bátor Tamás

Korábban nem tudtam, hogy van ilyen, hogy egy öltözködési tanácsadó elmegy valaki otthonába és rendet rak a gardróbban. Az meg, hogy valami logikát is lehet találni személyre szabottan, egyenesen feldobott, főleg mikor az 5 órás együtt töltött vásárlás során olyan dolgokat vettünk közösen, amiket magamtól sosem vettem volna le a polcról.

Horváth Tamás
Nem hittem volna, hogy a neten lévő számos, sokszor egymásnak is ellent mondó stílustanácsadás után hallok egy olyan verziót, ami struktúrálja azokat és végre a miérteket is volt szerencsém megismerni. Szinte az volt a furcsa, hogy ezt a sok korábbi rajz, geometria tanulmányokkal együtt miért nem sajátíthattuk el. Az öltözködés is az alapvető tanulnivalók közé kéne, hogy kerüljön, így nem csak rengeteg feleslegesen kidobott pénzt spórolnánk, de magunkat végre jól öltözöttnek látni nagy boldogság.
Hatvafudy Erzsébet
Egy ismerősömnél vettem észre először, hogy máshogy öltözik az utóbbi időben, és ő ajánlotta stílustanácsadás szolgáltatást, amiről korábban nem is hallottam. Nagyon kellemes meglepetést ért, mind szakmailag, mind emberileg. Sok sikert kívánok a továbbiakban az Öltözz jól!-nak
Medgyesi Tamara
 
Az esküvőmre készültem és a legszebb szerettem volna lenni mint ahogy minden nő élete nagy napján. A tudat, hogy nem csak egy szép ruhát választok, hanem a sok ezer lehetőségből a számomra legszebbet, olyan boldogsággal töltött el a felesleges izgalom helyett, hogy csak ajánlani tudom.
Kóbor Rita
Üzleti életben mozgok, felső vezető vagyok. Az üzleti megjelenés számomra kimondottan fontos. A vásárlás, a mit vegyek fel, a mi a megfelelő öltözet egy adott üzleti környezetben, túl sok volt nekem, így ennek terhét szívesen adtam át hozzáértőnek. Azóta ezen a téren is csak magabiztosabbá válhattam.
Kövecses Dániel
Már rengeteg dolgot olvastam és láttam öltözködés témában, de egy személyre szóló, csak velem foglalkozó tanácsadás nem fogható semmihez. Nem is hittem volna, hogy mennyi összefüggés van, amit még nem tudok.
Keresztes Regina
 

Fordulj hozzám bizalommal!