Stílustanácsadás otthonodban

Évek óta ugyanazokkal az öltözködési gondokkal küzdesz?

Másokon jó dolgokat látsz, de nem tudod miként alakítsd ki a saját stílusod?

Szeretnél kifinomult, ízléses, stílusos megjelenést?

 

Vess véget a problémáknak egyszer és mindenkorra. A stílustanácsadás otthonodban gardróbrendezéssel program egy olyan exclusive, uraknak és hölgyeknek külön-külön kidolgozott, könnyen megérthető, sehol máshol nem hallható, fotókkal illusztrált, a stílusos megjelenéshez nélkülözhetetlen háttér tudnivalókat teljes egészében összefoglaló, személyre szóló stílus coaching, amely az első lépése egy sikeres, tartós és látványos változásnak.

Ez a csomag abban segít, hogy olyan alapvető, tudnivalókkal ismerkedj meg, mely alapjaiban változtatja meg az öltözködéssel kapcsolatos látásmódod és gondolkodásod. Az új ismereteket igényeidhez, életkorodhoz, adottságaidhoz igazítva hallhatod.

A szín és stílustanácsadás valamint gardróbrendezés (teljes ruhatár revízió) az alábbi szolgáltatásokból áll:

színteszt

1. Színtanácsadás férfiaknak/nőknek

A színtanácsadás célja különválasztani a számodra legelőnyösebb és legelőnytelenebb színeket színes kendők segítségével. Bizonyos színek öregítenek, fáradttá teszik a megjelenésed, míg mások üdévé, élettelivé varázsolnak. Biztos érezted már, hogy egyik nap tetszel magadnak, másnap viszont nem. Megmondom miért!

2. Stílustanácsadás, stíluselméleti alapok férfiaknak/nőknek

A színteszthez hasonlóan elkülönítjük az előnyös stílusú öltözetet az előnytelenektől. Részletesen elmondom, hogy mi alapján lehet megkülönböztetni egyik stílust a másiktól, így az üzletekben kapható millió variáció közül egyszerűbb kiválasztani a megfelelőt. Stíluselméleti alapok nélkül lehetetlen megfelelő ruhatárat kialakítani.

testalkat besorolás

3. Testalkat

A szabás szempontjából a legfontosabb nem a testsúly, hanem a testalkaton belül található arányok. A jó fazonhoz négyek tudni kell. Fénykép segítségével megbeszéljük személyre szólóan, hogy esetedben mi lesz a teendő vagyis, hogy miként hangsúlyozzuk vagy ellensúlyozzuk adottságaid előnyös és kevésbé előnyös paramétereit.

4. Gardrób revízió

Mit ér a színtanácsadás és stílustanácsadás, ha a ruhatár használhatatlan darabokból áll? Az elhangzott információkat a saját meglévő ruhatáron kezdjük tesztelni. Átnézzük, hogy mit rejt a ruhásszekrény. Kiválasztjuk a megtartásra érdemest a feleslegestől.

smink és frizura tanácsadás

5. Választott frizura kérdése, hölgyek esetén + smink felszerelés 

A stílusos haj mindig gondozott, egyéniségünkhöz illő.  Egy bizonyos életkor felett már stílusunk jelképe. Klasszikus, modern, alternatív? Fiatalít, öregít, elegáns? Melyik illik hozzád leginkább?

A hölgynél a smink a megjelenés része. Segítek megmutatni milyen megoldásokkal (színek, eszközök) lehet a kor előrehaladtával is előnyös, visszafogott, mégis lélegzetelállítóan szép összhatást eredményezni.

kiegészítők szerepe

6. Kiegészítők

A ruhatár elválaszthatatlan része a változatosságot jelentő kiegészítők, mely megszínesíti, feldobja vagy éppen egyedivé teszi az összhatást. Egy adott ruhadarabot más stílusú kiegészítővel kombinálva teljesen új összeállítást kaphatunk. Elmondom a műhelytitkokat, hogy hogyan.

Összefoglaló

Nem kell menet közben azzal foglalkoznod, hogy az elhangzottakat feljegyezd. A találkozó után egy rólad készült fényképes összefoglalót küldök neked e-mailben, benne a javasolt öltözettel kapcsolatos tippek, színek és stílusok fotókkal illusztrálva.

Az exclusive stílustanácsadás otthonában csomag ára tartalmazza a budapesti címre történő kiszállást. Budapesten kívüli helyszín esetén külön kiszállási díj ellenében kereslek fel, melynek díját előzetesen leegyeztetjük.

A fenti program időtartama kb. 4-5 óra.

Ára: 59.990 Ft