Blog

Stílus tippek társkereséshez

Stílus tippek társkereséshez

Párt keresel? Használsz valamilyen társkereső oldalt vagy társkereső app-ot ? Esetleg exclusive szolgáltatásokban utazol? Mik a tapasztalataid?

Körülöttem sokan vannak, akiknél aktuális ez a téma, magam is jártam már társkereső oldalon. Én azt a megoldást kedvelem, ahol kiválaszthatom, hogy kivel lépek kapcsolatba, mert így megkímélhetjük magunkat a felesleges egymásnak írogatástól.

Biztos érzed, hogy a fotóknak óriási szerepük van, hiszen Te magad is azokkal lépsz szívesen kapcsolatba, akik szimpatikusak vagy tetszenek. De mit nézünk meg egy képen igazán? Csak azt, hogy helyes-e a másik vagy ennél sokkal több dolog számít? Lényegesek egy fotó elkészültének körülménye is? Milyen öltözet jön be a másikon? Mik azok a szempontok, ami alapján szóba állunk egyáltalán vagy éppen nem a másikkal?

A műteremben készült képek nagyon igényesek figyelemfelkeltőek. Igazi csali! A 10 évvel ezelőttiek azonban már történelem. Nem az számít, hogy néztél ki fénykorodban, hanem az, hogy ha valaki most szembetalálkozik veled, akkor mire számíthat.

Egyszer végeztem egy felmérést. Nőket kérdeztem meg arról, milyen stílusú férfiakat preferálnak igazán. A válaszadó több száz nő fele arról tájékoztatott, hogy nekik az elegáns megjelenésű férfiakat jönnek be igazán. Egy inget vagy öltönyt viselő embernek nagyobb bizalmat, több fantáziát szavaznak ugyanis öntudatlanul társítanak hozzájuk olyan attribútumokat, amikkel lehet nem is rendelkeznek.

Összegyűjtöttem pár tippet arra az esetre, ha szeretnéd javítani esélyeid a társkeresőkben:

Tippek férfiaknak: 

Kezdjük a kerülendőkkel: 

 • Ha nőt keresel, viszonylag kevés hölgy fogja értékelni ha körülötted bikiniben pózoló lánykoszorúval veszed magad körül egy fotón. Férfi baráti körben ez bizonyára irigylésre méltó, de a nőknél picit más a helyzet
 • Kerülendő az összes fotón itallal a kezedben vagy látható imidzs is
 • A minden képen grimaszt vágok arc sem az igazi a lányok körében
 • Az “állok a kedvenc motorom vagy kocsim mellett a szalonban” és nem tudom megvenni képek sem arról szólnak, hogy ki vagy, hanem arról leginkább, hogy ki nem. Egy orvosi egyetem mellett pózoló nő sem lesz attól orvos, hogy odaáll. A célokról inkább beszélgessetek szóban.

Hasznos tippek: 

 • Mosolygós képet válassz, amin természetes vagy és tisztán látszik a tekinteted.
 • Te legyél rajta, ne az anyagi körülményeid
 • Öltözz jól! Ez azt jelenti, hogy válassz ízléses kombinációt mind a fotók erejéig, mind pedig a randi során. Nem kell öltönybe menni, de egy ing-farmer kombinációval nem lehet melléfogni. Az ing lehetőleg elegáns legyen, egyszínű vagy akár egy kék-fehér kockás, de inkább konzervatívat válassz, mint valamilyen rávasalt matricával, emblémával vagy további “extra” megoldásokkal díszítettet.
 • Aktuális képeket használj és ne titkold ez a korod. Fontosabb azért tenni, hogy adott életkorban is jól nézz ki és azt mutasd meg, mint hazugsággal érdeklődést kelteni. Láthatsz ma már jó példákat akár 50-70 éves férfiakról, akik korukat meghazudtolóan, és fiatalokat megszégyenítően jól néznek ki. Sportolnak, ízlésesen és igényesen öltöznek. Ők még ritkaság. Légy Te is az egyik.

 

Tippek hölgyeknek társkereséshez

Kerülendők:

 • “Ilyen szép voltam 10 éve fotók” – erre már ott a facebook, ahol megoszthatjuk emlékeink, de a társkeresők többsége arra kíváncsi, hogy nézel ki jelenleg.
 • A gyermekem az életem imidsz ábrázolásával azt a hatást ébreszted, hogy a szíved teljesen foglalt, nincs is más számára hely benne.
 • Könnyen kapható és sexi lányok nagy érdeklődésre tesznek szert erotikus képeikkel, de valóban felszínes, pusztán sexről szóló életre vágysz? Aki csinos és vonzó, felöltözve is az ha megfelelő darabokat választ.

Hasznos tippek:

 • Barátságos, kedves benyomást keltő képeket válassz. A díva külső, mint én is megtudtam pár napja, elijeszti a férfiakat.
 • A műtermi fotó nagyon igényes, figyelemfelkeltő. Fontos, hogy felismerhető legyél életben is utána. Legyél nőies, de ne kihívó.
 • Öltözködésed legyen színes, változatos. A mindig mogorva, feketében járás helyett válassz kéket illetve színes kombinációkat. Érződjön az élet benned, legyen kisugárzásod.

 

A megfelelő öltözködés, az átgondolt megjelenés olyan, mint a sport. Lehet nélküle is élni, de vele életünk sokkal boldogabb és a mellékhatása, hogy jót tesz a megjelenésünknek és az önbecsülésünknek.

 

Share this:

Fordulj hozzám bizalommal!

%d blogger ezt szereti: