Üzleti megjelenés előadás

Miként hat munkatársaid megjelenése céged imázsára?  

Növelik az árbevételt a professzionálisan megjelenni képes alkalmazottak?

Ismered öltözködés sikerre és a bizalomkeltésre gyakorolt hatását?  

 

Minden cégvezető sikeres, jól prosperáló, hosszú távon működni képes vállalkozást szeretne. Ezen fáradozik nap, mint nap. A vállalati márka segíti a vállalati célok megvalósítását, előidézi és biztosítja a növekedést. Biztonságot és folytonosságot közvetít, egy vállalat a nevével vállal garanciát.  A vállalati márka a vállalati imázs meghatározó eleme. A cégmárka ideális esetben többletértéket, kompetenciát, vevőközelséget és vezető szerepet eredményez.

A vállalat márkapozícióját az üzleti küldetés határozza meg, mely egyszerre irányul a vállalaton belülre és azon kívülre. A vállalat munkatársainak bizalmat kölcsönöz, a fő célcsoport és a nyilvánosság számára ígéreteket tartalmaz. Ahhoz, hogy egy vállalat nevéből erős márka legyen, négy fontos elemet kell egymással összehangolni. Ezek: a jövőkép, az önazonosság, (identitás), a kultúra és az imázs. Az üzleti megjelenés a vállalati kultúra és imázs szerves része.

Az üzleti megjelenés stílus programok célja a professzionális megjelenés feltételeinek megismertetése a dolgozókkal, felkelteni bennük a vágyat a kifinomult és igényes megjelenés iránt valamint ellátni őket annyi szükséges és hasznos információval, mely látványos változás eredményezhet öltözködésükben.

Az előadások során a résztvevők személyre szólóan megismerik a számukra előnyös és előnytelen színeket, az üzleti világban megkívánt és nem kívánatos árnyalatokat, mintákat, a különböző stílusok közötti különbségeket, testalkati tudnivalókat, valamint a céges rendezvények és hivatalos összejövetelekhez elvárt dress code-okat. Érintjük az ápoltság, a frizura és hölgyek esetén a sminkeléssel kapcsolatos tudnivalókat is.

Az elhangzottakat számos képi anyag segítségével illusztrálom, így könnyen és gyorsan befogadható mindenki számára.

 

VÁLASZTHATÓ ELŐADÁSOK

 

1. Üzleti megjelenés előadás 2 órában jó hangulatban, interaktívan, gyakorlati tanácsokkal az alábbi témákat illetően:
  • üzleti megjelenés kialakulása, létjogosultsága napjainkban
  • a megjelenés és másokra gyakorolt hatása
  • színek harmóniája, színtípusok, üzleti megjelenés színei
  • stílusok, business attire nemzetközi viszonylatokban
  • testalaktok, szabásvonalak, előnyös, előnytelen fogalma
  • kiegészítők, frizura, smink kérdése
  • mit és hol vásároljunk?
  • munkatársak számára e-mailben továbbküldhető összefoglaló

Amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődésed kérlek, kérj személyre szóló ajánlatot a résztvevők függvényében. 

 

2. Üzleti megjelenés előadás +  személyre szóló stílustanácsadás

Az üzleti megjelenés előadásokon túl lehetőség van kiemelt munkatársak és vezetők részére külön is további személyre szóló stílustanácsadást kérni. Ennek célja bizalmas légkörben, már csak négyszemközt átbeszélni az egyedi igényeket, célokat.

Amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődésed kérlek, kérj személyre szóló ajánlatot a résztvevők függvényében. 

 

3. Üzleti megjelenés kiscsoportos stílus workshop  – kihelyezett stílustréning

Kisebb vállalkozás esetén kedvenc típusú üzleti megjelenés workshop a 4-10 fő részére, kiscsoportos formában tartott egész napos találkozó. Egy ilyen programon ugyanúgy elhangzanak az előadás során tartott információk, de az egyes témák utána személyre szólóan sor kerül a munkatársak egyéni színtanácsadására, stílustanácsadására. Ez egy gyakorlattal összekötött kihelyezett stílustréning. Előnye, hogy az összes üzleti megjelenéssel kapcsolatos témát érintjük, de sor kerül ugyanúgy a munkatársak személyre szóló színtesztjére és stílustanácsadására.

Javasolt ügyfelekkel gyakran foglalkozó, tárgyalásokra járó salesben dolgozó munkatársaknak, ügyfeleknek előadásokat tartó tréner csapatnak, coachoknak, középvezetőknek.

Az elhangzottakról a munkatársak írásos összefoglalót kapnak, melyet később is elővéve a tanultakat folyamatosan alkalmazni tudják.

A kihelyezett üzleti stílustanácsadás  díja: 45.000 Ft/fő (min. 4, maximum 10 fő)