Vásárlás stílustanácsadóval

Tudtad, hogy életünk során egy autó árát vásároljuk el feleslegesen? 

Tudtad, hogy kialakítható olyan ruhatár, amiben 100%-osan tökéletes holmik vannak? 

Érdekel, hogy mi ennek a titka? Vásárolj stylisttal!

 

A látványos és tartós változást az öltözködésedben kizárólag a ruhatárba bekerülő új és megfelelő ruhadarabok okozzák.  Megfelelőnek nevezzük azt az öltözetet, ami számodra jelenti a tökéletes megjelenést színben, szabásvonalban, stílusban és nem utolsó sorban örömérzetben. Az ilyen paraméterekkel megvásárolt ruhák együttesen alkotják a tökéletes ruhatárat melyekből felvett összeállítások ízlésesek, stílusosak, elegánsak és tökéletesek annak, akinek ez kialakításra kerül.

Volt már olyan érzésed, hogy úgy szeretsz egy ruhadarabot, hogy kedved lenne mindig abban járni? Képzeld el ugyanezt az egész ruhásszekrényedre vonatkozóan, benne csupa imádott darabokkal. Ebben segítek neked, hogy ilyen érzésben legyen részed.

A velem közösen eltöltött vásárlás során teljesen új összeállításokat nézhetsz meg magadon, melyek olyan darabokból állnak majd, amiket egyedül nem vettél volna le a polcról. Megtapasztalod milyen érzés úgy felöltözni, ami a “nagy könyvben meg van írva” így az elmélet végre tapasztalattá válik. Egyszerre elevenedik meg a tökéletes szín, stílus és szabásvonal harmónia rajtad. Az általam mutatott összeállításokból azt veszel meg, amit akarsz. Én azon leszek, hogy annyi tökéletes lehetőséget mutassak, amennyit csak lehet.

Van még egy mellékhatása az ilyen összeállításoknak. Önmagadnak tetsző, boldog és elégedett leszel. Mások szemében pedig utolérhetetlenül kifinomult megjelenésű és megmagyarázhatatlanul vonzó leszel. 

A vásárlás időtartama min. 3 óra, mely tetszés szerint bármikor megismételhetünk. Díja: 40.000 Ft/3 óra.

Vásárlás stylisttal itthon és külföldön

A. Vásárlás hazai bevásárlóközpontban

A vásárlás közösen stílustanácsadóval programot budapesti bevásárlóközpontban bonyolítjuk általában. Itt számos üzletet végigjárni válogatjuk ki a legmegfelelőbb holmikat, nem utolsó sorban az elméleti részt is gyakorolva. Tetszés szerint a program vidéki bevásárlóközpontban is lehetséges.

A min. 3 óra időtartam, ami alatt egy vásárlás alkalmával elegendő ruha, cipő, kiegészítő nézhető, próbálható és vásárolható meg. Igény szerint ez akár 4, 5 óra is vagy 2 napos is lehet.

vásárlás stylisttal 3 órában

B. Shoppingolás a belvárosban

Ha szeretnél, ellátogathatunk bevásárlóközpontokon kívüli üzletekbe is, legyen szó az Andrássy útról, Fashion Streetről vagy egyéb belvárosi kedvenc lelőhelyekről.

C. Külföldi vásárlókörút

Számos híres külföldön található shopping center is várja magyar vásárlóit, így természetesen oda is ellátogathatunk. Úti cél lehet Ausztria, Olaszország, Franciaország vagy akár Németország. Az ilyen külföldön történő vásárlásokat árlistán kívül kezelem, kérlek, érdeklődj telefonon a részletekről.