Stílustanácsadás Férfiaknak

A jó megjelenés nem adottság, hanem jó döntések következménye!

Tudd meg Te is hogyan csináld!

 

A legtöbb férfi teljesen jogosan nagyon magas igényeket támaszt a nőkkel szemben. Legyen egy nő igényes megjelenésű, csinosan öltözött, kifinomult ízléssel bíró, csábító kisugárzású, de ne legyen közönséges.

Elgondolkodtál már azon, hogy ugyanezen mások felé támasztott igényed alapján hogyan értékelnéd magad? Mások milyennek látnak vajon Téged? Reggelente, ha munkába mész, mi alapján választod ki öltözeted színeit? Milyen benyomást akarsz kelteni másokban?

Tudatosan döntesz vagy netán megérzésekre hallgatsz? Egyszerre mennyi és milyen szín kombinációját viseled? Sötét, világos, hideg vagy meleg színek árnyalatait részesíted előnyben?

Ismered a férfi stílusok közötti különbséget? Klasszikus, modern vagy inkább netán trend követő vagy?

Mi a helyzet a testalkati előnyeid kihangsúlyozásával? A sikeres megjelenés pusztán pénz kérdése? A drága márkás holmi már önmagában garancia a sikerre? Sok a kérdésem, igaz? De ennek pusztán egy oka van..

 

Amilyen a stílusod, olyan embereket vonzol

 

Nem vagy könnyű helyzetben. Az emberek megjelenése egy nagyon személyes és érzékeny téma. Mindenki úgy véli, hogy pontosan tudja mit, miért csinál, mégis láthatóan vannak dolgok, amik valakinél működnek, másoknál ugyanaz egyáltalán nem.

 

A nők figyelmének felkeltése örök vágy a férfiakban.

Mindenki “A Befutó” szeretne lenni ebben versenyben.

Gyakran azonban a szükséges tudás hiányában lemondanak arról, amire valóban vágynának.

 

A tévéből ismert sztárok egytől egyik stylist által kialakított külsővel rendelkezik. A hétköznapokban ugyanolyan átlagosak, mint az emberek többsége. Mégis szemmel láthatóan számukra van mégis több olyan összeállítás, melynek segítségével nők millióinak szívét ejtik rabul. Nyilván a karakter is nagyon fontos, de ahogy a személyiségén is folyamatosan dolgozik az ember, a megjelenés is egy ugyanúgy fejleszthető terület.

 

Minél hamarabb fogsz hozzá, annál több ideig élvezheted életed hátra lévő részében áldásos hatását.

 

Bárki megjelenése lehet figyelemfelkeltő, mások tekintetét megragadó, az igényes, ízléses, stílusos összhatás kortól függetlenül, pusztán tudatos döntés kérdése.

Van egy biztos recept, ami egy könnyen követhető szempontrendszer, melynek megismerése egy teljesen új és eddig ismeretlen világot nyit meg számodra, amivel azonnali betekintést nyersz a vonzó, önmagukkal tisztába jött, bármikor jól és professzionálisan felöltözni képes férfiak világába.

Nem kell megváltoznod, nem kell másnak lenned. Legyél önazonos. A változást új szempontok alapján történő ruhák kiválasztása jelenti. Ennek következtében egy teljesen új ruhatárad alakul ki, aminek minden egyes darabja tökéletes lesz számodra színben, stílusban és a testalkatodnak megfelelően.

Ezek szerint akkor létezik egy mindenre kiterjedő, átfogó tudás amivel teljesülnek vágyaid?

 

Igen! Létezik egy kimondottan férfiaknak összeállított, szín- férfi stílus és testalaki előnyöket kidomborító öltözködési tanácsadás 2 fél napban, mely a legjobb választás, ha egyszer és mindenkorra szeretnél tisztába jönni önmagaddal, a megfelelő személyre szabott stílusoddal, kimondottan neked előnyös színekkel, a könnyen megtanulható férfi stílusok közötti különbségekkel valamint ezek hétköznapokban történő tudatos alkalmazása céljából.

Ez a tudásanyag nem pusztán hölgyek tetszésének elnyerésében óriási előnyt, de a legjobban kidolgozott öltözködési program férfiak részére, amely segít eligazodni az üzleti megjelenés útvesztőjében is.

 

A munkahelyi stílus is hozzátartozik egy férfi tudatos megjelenéséhez

A megfelelő professzionális szakmai tudásod megfelelő üzleti stílust igényel. Többet nem fog fejtörést okozni neked sem a business attire, a dress code, az üzleti stílusok és egyéb öltözködési stílusok közötti különbségek átgondolása. Bátran fogsz tudni viselni mindig mindent alkalomhoz de leginkább önmagadhoz illően.

Légy hiteles, önazonos, tudatos, kifinomult és nem utolsó sorban persze stílusos.

 

Miből áll a 2 félnapos férfi stílus öltözködési tanácsadás?

A kimondottan férfiaknak összeállított, két szabadon választható fél nap során tartott stílustanácsadás során az alábbi fontos témákat beszéljük át:

  • jelenlegi helyzeted és a céljaid, hívjuk ezt egy állapotfelmérésnek, ahol semmi kínos kérdés nem lesz, pusztán átbeszélünk pár dolgot indulásnak, hogy a legtöbb segítséget nyújthassam Neked
  • színekkel kapcsolatos tudnivalók – miként válassz tudatosan színeket magadnak, hogy megjelenésed a legelőnyösebb legyen adott alkalomtól függően – ez kb. fél óra színteszt, úgy hívjuk színtanácsadás
  • férfi stílusok átbeszélése fotókkal illusztrálva hiszen nélkülözhetetlen, hogy megismerd, később pedig felismerd profin a férfi stílusok közötti különbségeket
  • férfi testalkatok jellemzői, előnyök kidomborítása céljából a legelőnyösebb fazon kiválasztásának ismérve, melyet később saját szemeddel is megtapasztalhatsz magadon, amikor már bevásárlóközpontban mutatom meg az elmondottakat gyakorlatban is
  • jelenlegi ruhatárad átvizsgálása közösen. Célunk szétszortírozni a meglévő darabjaid közül a jókat és a cserére megéretteket, valamint feltérképezzük a hiányzó alapdarabokat
  • készítek neked egy fényképes összefoglalót az elhangzottakról, benne számos tippet az előnyös megjelenésed illetően, természetesen személyre szabottan az átbeszélt színek, stílusok  testalkati előnyök kidomborítását szem előtt tartva
  • legfontosabb része a programnak az, amikor elmegyünk együtt közösen vásárolni, ugyanis kizárólag a ruhatárba kerülő új ruhadarabok jelentik a változást. A megfelelő öltözet nélkül a tudás pusztán információ marad. Az előnyös változást a megjelenésedben az elhangzottak alapján a neked összeállított ruhatár jelenti. Megmutatom miként vegyél észre olyan darabokat az üzletekben, melyeket sosem láttál volna meg korábban. Felpróbálhatsz annyi dolgot, amennyit csak szeretnél, számos variációt fogok mutatni neked, ami egytől egyik 101%-ban tökéletesen áll majd rajtad, végül a megvásárlásukról Te döntesz.

Mindössze 2x fél nap és birtokában leszel az elméleti, gyakorlati tudásnak valamint azon ruhadaraboknak, melyeket felvéve már másnaptól előnyös és látványos változást hoz a megjelenésedben. Jobban érzed magad a bőrödben, az önbecsülésed az és önbizalmad egy kellemes pezsgő érzést, boldogságot jelez a lelkedben. Úgy érzed majd, hogy tettél egy óriási lépést a céljaid teljesülése érdekében. Erre vágytál, nem igaz?

 

Amennyiben 2018. január 31-ig rendeled meg a személyre szóló stílustanácsadást, plusz egy óra vásárlás stylisttal szolgáltatást kapsz ajándékba, hogy még több időt tölthessünk a megfelelő darabok kiválasztásával, az elhangzott tudnivalók gyakorlásával. De a túljelentkezések következtében ezt mindössze már csak hárman vehetik igénybe.

 

Félsz, hogy esetleg az otthonodban való beszélgetés, a ruháid rendbetétele, a szükségleteid átbeszélése, bizonyos kérdések némi kellemetlenségre adhatnak okot, mert úgy véled mindenki, akihez eljutok luxuslakásban lakik vagy teljesen képben van az általam ismertetett információkkal?

 

Megnyugtatlak, nem így van! Azok a férfiak keresnek meg, akik úgy érzik, hogy eljött a pillanat az életükben a változásra, a továbblépésre.

Ez lehet párkapcsolati helyzet, randira való megjelenése, akár előléptetés munkahelyen, új vezetői pozíció betöltése,, egy vállalkozás továbbfejlesztése miatti komolyabb vezetői üzleti stílus, vagy egy olyan állás, ahol fontos a mások előtti szereplés, pl coaching.

Az önfejlesztés kívül-belül vonzóvá tesz. A stílustanácsadás férfiaknak olyan örömet okoz neked, amit elképzelni sem tudtál. Próbáld ki most!

 

 

A stílustanácsadás férfiaknak program ára: 

50,000 Ft + 30,000 Ft (stílustanácsadás, színtanácsadás, teljes körű ruhatár revízió + 3 óra vásárlás bevásárlóközpontban Bp-en) összesen: 80.000 Ft.

Budapesten kívüli cím esetén + kiszállási díj előzetesen megbeszéltek szerint.

 

Bejelentkezés és időpont foglalás: 

Kecskés Rita stylist

telefon: 06 30 930 4402

Fordulj hozzám bizalommal!