GYIK

Hogyan működik a személyre szóló stílustanácsadás?

A személyre szóló stílustanácsadás során felkereslek otthonodban függetlenül attól, hogy Budapesten vagy bármely másik városban élsz.

A találkozó során megmutatom azokat a legfontosabb tudnivalókat, melyek nélkül egy tökéletes ruhatár kialakítása lehetetlen. Ilyen nélkülözhetetlen ismeretek például a színek közötti harmónia, a stíluselmélet nőknek és férfiaknak, a testalkattal kapcsolatos tippek.

Az elméleti részek átbeszélése során elsőként végezzük el a színtesztet. Ez kb. 100 különböző színes kendő és egy tükör segítségével történik. Ebből fogod látni, hogy melyek azok az árnyalatok, melyek kimondottan előnyössé és melyek azok, melyek előnytelenné teszik a külsőd. Előnytelen például, amikor egy adott szín miatt akár 5-10 évvel is idősebbnek nézel ki.

A színteszt után a különböző stílusokkal foglalkozunk, melyek ezek, hogyan lehet könnyen felismerni őket és ezeket miként tudod hasznosítani a gyakorlatban. Ezen ismeretek hiányában nehéz eldönteni, hogy az áruházakban kapható ruhák közül melyek a neked való stílusúak és melyek kerülendők. De szintén ezen tudnivaló hiánya okozza azt is, hogy megveszünk újabb ruhadarabokat, melyek nem passzolnak a már otthon meglévők közé.

A testalkat a harmadik nélkülözhetetlen fontosságú téma a ruhatár revízió előtt. Eltérő a magasságunk, súlyunk és nem csak egymáshoz nem hasonlítunk, de nem hasonlítunk azokra a modellekre sem, akikről a divatfotók készülnek. Ha szeretnénk mégis előnyösen felöltözni, testi adottságaink szerint a lehető legjobban kinézni, akkor a testalkati kérdések szintén elhanyagolhatatlanok.

A nélkülözhetetlen szín és stíluselméleti tudnivalók után átnézzük most már az új információk fényében a teljes ruhatárad. Kiválasztjuk, hogy melyek azok a ruhadarabok, melyekben előnyös a megjelenésed és melyek azok, amiket érdemes különválasztani.

Mivel az öltözködésedben a változást kizárólag a szekrényedbe bekerülő új darabok jelentik, ezért az elméletben elhangzottakat, figyelembe véve a ruhatárból hiányzó és szükséges darabokat, elmegyünk közösen vásárolni. A tökéletes ruhatár bármelyik darabját bármivel kombinálva mindig egyedi, kifinomult, ízléses és stílusos összhatást kapsz.

A személyre szóló stílustanácsadás időtartama hölgyek esetén kb 4-5, olykor 6 óra.

Hogyan működik a vásárlás stílustanácsadóval?

A vásárlás stílustanácsadóval általában budapesti vagy külföldi bevásárlóközpontokban, shopping centerekben történik.

Ilyen alkalmak során minimum 3 órát töltünk el közösen azért, hogy az előre megbeszélt darabokat beszerezzük.

Cél, hogy minél több olyan új összeállítást láss magadon, melyek megfelelnek az adottságaidnak, átbeszélt stílusodnak és színeidnek egyaránt.

Nem kötelező semmit megvenned azok közül, amit a figyelmedbe ajánlok.

A vásárlást stílustanácsadóval érdeme évszakonként megismételni. Így könnyen biztosítható, hogy a szekrényben mindig ízléses, egymással könnyen kombinálható, számodra tökéletes és stílusos megjelenést biztosító gardróbod legyen.

A kellemes hangulatú program minimum 3 óra.

Miért érdemes üzleti megjelenés előadást igénybe venni?

Az üzleti megjelenés mondhatjuk, hogy viszonylag szigorú szabályokhoz között definiált, különösképpen a pénzügyi szektorban. Ám ugyanilyen lényeges azon szakemberek számára is, akik jó példával szeretnének mások előtt járni, akár coachként, trénerként, közép és felső vezetőként.

 

Az első benyomás megismételhetetlen. A kifinomultság az üzleti életben a tudatosság, tanultság, precízség, alaposság, igényesség jele. Ezek hiánya a megjelenésben a nemtörődömség, hanyagság, nem megfelelő döntést meghozni tudást sugallhatják.

 

Ma már számos áruház kínál az üzleti megjelenéshez hölgyeknek és uraknak gazdag választékot. Kiegészítőkkel kombinálva még a szabályok között mozogva is izgalmassá lehet tenni ezt az összhatást is.

Az ügyfeleink, munkatársaink iránti tisztelet illetve tiszteletlenség is megnyilvánul a dolgozók megjelenésében, ezért egy adott cég színvonalas szolgáltatását tovább emeli az alkalmazottak megjelenésére fordított figyelem, illetve ronthat ezek hiánya.

Ajándékutalványok karácsonyra, születésnapra, Valentin napra, esküvőre?

Bármelyik szolgáltatás igénybe vehető úgy, hogy valamelyik szerettünknek szeretnék örömet szerezni vele. Ilyenkor előzetes egyeztetés szükséges, hogy pontosan ki fogja kapni és milyen alkalomra valamint, hogy melyik szolgáltatást. A megrendelés után elkészül egy kupon díszcsomagolásban, amit a nevezetes napon átadva kap meg a megajándékozott.

 

Kedves Megajándékozottak! Ez egy óriási dolog a szerettetek részéről, hogy ilyen segítségben részesít, ugyanis bizonyára nap, mint nap látja, hogy szükségetek lenne pár szakszerű tanácsra és mivel ő vagy a környezetetekben élő össze többi rokon vagy barát nem rendelkezik ilyen ismerettel, így a legjobbat szervezte meg számotokra egy olyan tanácsadó személyében, aki a legtöbb segítséget tudja nyújtani mind a meglévő ruhákat illetően, mind pedig az újakat illetően, amiket közösen választunk ki a Te legnagyobb örömödre.

Miben tud segíteni egy stílustanácsadó egy férfi számára?

A stílustanácsadás nem csak hölgyek, de urak részére is igénybe vehető. A férfiak ugyanúgy szeretnek vonzóak, elegánsak lenni akár egy randevú céljából de ugyanígy fontos lehet egy előléptetés vagy kinevezés egy új munkahelyi környezetben.

Készítettem egy felmérést egy társkeresőn, ahol sok-sok száz lányt kérdeztem meg arról, hogy milyen öltözködési stílus jön be nekik a legjobban ha párt keresnek. Tudtad, hogy a megkérdezett hölgyek felének jobban tetszenek a stílusosan öltözött férfiak? Előnyben részesítik, jobban vágynak egy elegánsan öltözött férfire így nagyobb figyelemben is részesítik azokat, akik ingben, zakóban jelenhetnek meg. Ez mondjuk érthető, ugyanis

a megfelelő zakó megválasztása adja meg egy férfinek a legtökéletesebb és legférfiasabb megjelenést.

Egyre több férfi ismeri be azt is, hogy ahogy nekik is fontos a hölgyek esetén az igényes, csinos megjelenés, maguk sem maradhatnak le a másoktól kívánt színvonaltól.

Stílustanácsadói pályafutásom során a legtöbb és leghasznosabb segítség férfiak számára például a megfelelő zakóméret megtalálása volt, ugyanis jellemzően az urak hajlamosak egy számmal nagyobb zakót hordani. Ugyanez a helyzet a farmer nadrágokra is, melyek a viselés során amúgy is képesek nyúlni egy számot, de ha eleve nagyobb méret lett kiválasztva, az összhatás az ülepnél megereszkedett, lógó gatya lesz, amit nem neveznék stílusosnak 🙂

Férfiak esetében stílustanácsadás során ugyanúgy hangsúlyt fordítunk a megfelelő színek kiválasztására. Pár szín együttes kombinációja eddig sosem látott tetszetős összhatást eredményez nem csak az urak, de a körülöttük élő hölgyek örömére egyaránt.

Az urak esetén átbeszéljük a zakó és öltöny típusokat, a kiegészítők összhatásban nyújtott szerepét, az eltérő és jól megkülönböztethető alapvető stílusokat illetve azok felismerhetőségét, a színek és minták kombinálását ugyanúgy, mint a hölgyeknél.

Mit jelentenek a Dress Code egyes meghatározásai?

Van erről egy részletes írásom sok gyakorlati tanáccsal. Kérlek, tekintsd meg a blogban:

Szeretném megnézi a dress code-dal kapcsolatos cikket. Klikk a sorra >>

Miért válassz engem?

Mert elmondom és megmutatom a legfontosabb összefüggéseket ahhoz, hogy a külsőddel és ruhatároddal elégedett lehess.

Mert az elméleti részt megismerve, a vásárlást begyakorolva később magad is jó döntéseket tudsz majd hozni megjelenésedet illetően.

Mert tudatosan alakíthatod majd megjelenésed életkorod, élethelyzeted szerint. Egy életre szóló élményben lesz részed, ami nem pusztán az öltözködésben segít majd. Plusz mindig tudni fogod mit jelent ízlésesnek, nőiesnek/férfiasnak, elegánsnak, jól öltözöttnek lenni, legyen szó bármilyen alkalomról, ahol meg kell jelenned.

Mert személyre szólóan fogsz olyan ismeretekkel rendelkezni, amivel megjelenésed egyedi és stílusos lehet.

 

Fordulj hozzám bizalommal!